top of page

Het programma wordt nog bekend gemaakt

|

Epe

Open dag WET

Het moment om kennis te maken met de leukste ruitervereniging in Epe!

Registration is Closed
See other events
Open dag WET
Open dag WET

Locatie en tijden

Het programma wordt nog bekend gemaakt

Epe, Wisselseweg 72, 8162 RN Epe, Netherlands

Over het evenement

Op zondag 31 oktober organiseert ponyclub W.E.T in Wissel een open dag.  Dit is ook echt een open dag; iedereen die wil rijden, gezellig wil kijken of koffie wil drinken is van harte welkom! In  de ochtend wordt er een springclinic gereden, onder leiding van Harry van Heerde.  Daarna is er tijd om gezellig samen te lunchen in de kantine.

Ondertussen kunnen kinderen een paar rondjes op een pony rijden, onder begeleiding.  Na de pauze wordt de springarena omgetoverd naar een spelletjes parcours. Dit zal een soort kruising zijn tussen oefeningen uit de western/TREC wereld en schriktraining.  Lol met je pony/paard en behendigheid zal hierbij voorop staan, maar ook samen spannende of moeilijke hindernissen overwinnen.

We vinden het heel leuk als er, naast eigen leden, ook mensen van buitenaf komen rijden. We bieden de activiteiten dan ook kosteloos aan.  Dus als je kennis wil maken met de W.E.T.  of gewoon een gezellige dag met of zonder pony wil hebben, dan ben je van harte welkom. Oud-leden zien we natuurlijk ook graag komen!

Het is voor onze organisatie wel belangrijk dat je doorgeeft waar je aan mee wil doen. Voor het springen is het belangrijk te weten welke hoogte je wil springen.  En we willen ook graag weten wie er komt ponyrijden. 

Opgeven kan via facebook of mail; sonjatiemens@gmail.com.

Deel via social media

bottom of page