top of page
GVG06456-1300x650.jpg
Anchor 1


Regelmatig organiseren we leuke en leerzame activiteiten, zoals wedstrijden, cross training, stempelritten en springclinic's. En regelmatig organiseren wij een gezellige VrijdagMiddagBorrel.

- 16 oktober 2022 Open Dag

Vanaf 11 uur is een ieder welkom op de Open Dag van Ponyclub W.E.T.

De Open Dag staat dit jaar in het teken van Halloween.
Van 11 tot 13 uur kunnen kinderen zich gratis laten schminken door Sharon Sabander van de Schminkerie.

Eveneens vanaf 11 uur kunnen kinderen in het bezit van een eigen pony meedoen aan het behendigheidsparcours. Dit parcours staat ook in het thema van Halloween, dus je mag jezelf en/of je pony verkleden. Deelname is gratis, wel graag even opgeven via secretaris@wetruiters.nl .
Voor de allerkleinsten hebben we 2 Shetlandpony"s om te borstelen en te knuffelen.

Vanaf 14 uur zal Marieke van Velzen met haar paard Otto een demonstratie geven van onbeteugeld rijden.

Uiteraard is ons clubhuis geopend voor lekkere versnaperingen zoals poffertjes, snacks, glühwein en warme chocolademelk.

Ben je benieuwd naar onze Ponyclub en Rijvereniging? Dan zien we je graag de 16e.- 16 december 2022 Kerstborrel


-26 mei 2022 Gemeentekampioenschappen Epe

Op Hemelvaartsdag werd het gemeentekampioenschap georganiseerd door W.E.T. Vooral voor de jonge ruiters was dit een memorabele dag; voor velen namelijk de eerste keer dat ze een wedstrijd reden. In de ochtend werd de dressuur verreden en daarna verscheen er een mooi parcours, gebouwd door Harry van Heerde. Aan jurylid Esther Bockhoven de eer om te beoordelen wie met de mooiste stijl door het parcours ging. Bij de wedstrijdruiters was de klok bepalend voor de uitslag. 
Na het springen werden de punten geteld en de kampioenen bepaald. Daarna volgde de parade en de prijsuitreiking.
In de Bixie ging het kampioenslint en de beker naar Julia Verwolf met Beauty.
Als kampioen bij de wedstrijdpony's mocht Jasmijn Logtenberg met Frans naar voren komen, en bij de paarden ging de hoofdprijs naar Jasmijn de Beer. De kampioenen werden ook nog verwend met een mooie extra prijs.
Na afloop was er voor elke deelnemer een chocolade medaille en voor de paarden en pony's een zakje biologisch voer van Animal Touch.
Het publiek kon middels een loterij mooie prijzen winnen, gesponsord door Plant Creatief, B. Fiets bv, het Honingmagazijn en de Welkoop Epe.
Foto's van de Gemeentekampioenschappen Epe 2022 zijn te bekijken en te bestellen bij Cynthia Ros op www.rosfotografie.com 

oefenspringen evenement

ponyclub | rijvereniging | ponylessen | gemeentekampioenschappen epe |

No upcoming events at the moment
bottom of page