GVG06456-1300x650.jpg
 


Regelmatig organiseren we leuke en leerzame activiteiten, zoals wedstrijden, cross training, stempelritten en springclinic's. En regelmatig organiseren wij een gezellige VrijdagMiddagBorrel.

-26 mei 2022 Gemeentekampioenschappen Epe

Op Hemelvaartsdag werd het gemeentekampioenschap georganiseerd door W.E.T. Vooral voor de jonge ruiters was dit een memorabele dag; voor velen namelijk de eerste keer dat ze een wedstrijd reden. In de ochtend werd de dressuur verreden en daarna verscheen er een mooi parcours, gebouwd door Harry van Heerde. Aan jurylid Esther Bockhoven de eer om te beoordelen wie met de mooiste stijl door het parcours ging. Bij de wedstrijdruiters was de klok bepalend voor de uitslag. 
Na het springen werden de punten geteld en de kampioenen bepaald. Daarna volgde de parade en de prijsuitreiking.
In de Bixie ging het kampioenslint en de beker naar Julia Verwolf met Beauty.
Als kampioen bij de wedstrijdpony's mocht Jasmijn Logtenberg met Frans naar voren komen, en bij de paarden ging de hoofdprijs naar Jasmijn de Beer. De kampioenen werden ook nog verwend met een mooie extra prijs.
Na afloop was er voor elke deelnemer een chocolade medaille en voor de paarden en pony's een zakje biologisch voer van Animal Touch.
Het publiek kan middels een loterij mooie prijzen winnen, gesponsord door Plant Creatief, B. Fiets bv, het Honingmagazijn en de Welkoop Epe.
Foto's van de Gemeentekampioenschappen Epe 2022 zijn te bekijken en te bestellen bij Cynthia Ros op www.rosfotografie.com

-15 juni Longeerclinic door Lammert Haanstra

Op 15 juni faciliteert Hippische Vereniging Epe een longeerclinic op het terrein van de W.E.T. door Lammert Haanstra. De clinic is toegankelijk voor leden van de H.V.E. en W.E.T. en hun familieleden. De kosten bedragen €10,- pp vanaf 15 jaar.  De clinic bestaat uit een uur theorie en ongeveer 2 uur praktijk. Aanvang 18:00 uur.

Opgeven kan via: b.grijpstra@telfort.nl 

No upcoming events at the moment
 

ponyclub | rijvereniging | ponylessen | gemeentekampioenschappen epe |